10 Ekim 2013 Perşembe

Pvp Serverler Oyna



PVP Nedir?

Oyun içerisinde yer alan farklı platform ya da alanlar olarak basit bir şekilde açıklamak mümkündür. Bireysel olarak kurabileceğiniz serverlarda kuralları sizler belirliyorsunuz ve yakın arkadaşlarınızı da davet edebiliyorsunuz. Serverınızda sakince takılabilirsiniz ya da kalabalık bir ekiple de hareket edebilirsiniz. Bu ekibe bağlı kalmak zorunda değilsiniz yani bireysel mücadeleler için tek başınıza devam etmeniz de mümkündür. pvp serverler kendi alanınızı oluşturduğunuz için çok daha kolay ilerleyebildiğiniz alanlardır bu yüzden amiyane tabirle rahatlıkla at koşturabileceğiniz alanlardır. metin2 pvp serverler herkes tarafından kurulabiliyor ancak popüler bir servera sahip olmak istiyorsanız bu serverların tanıtımını yapabileceğiniz alanların da olması gerekiyor.
Neden PVP Server?
Neden legal olarak oyun oynamak varken pvp serverlar tercih ediliyor sorusunun cevabı daha rahat oyun oynamaktır. Kendi alanınızda dilediğiniz şekilde oyuna başlayabiliyor ve görevleri seçebiliyorsunuz. Metin2 pvp serverlar bu kadar kolay açılıyor mu diye soracak olursanız işte burası biraz muallak! Küçük bir miktar para yatırmanız gerekiyor ve biraz da bilgisayar bilginizin olması gerekiyor. Serverlar illegal diyemeyiz ancak oyunu biraz daha basit hale getirdiği için illegal bir duruş sergiliyor ve hilelerin de çok fazla yer aldığı platformlar arasında yer alıyor. Server kurmak için sitemizden yardım alabilirsiniz ve bunun hakkında sizlere sunulan farklı blogları da incelemeniz yeterli olacaktır. Server kurulumu için ekip olarak çalışabilirsiniz ve inanın çok da zor olmadığını sizlere söyleyebilirim. Detaylı bir araştırma yaptıktan sonra bu işin ne kadar kolay olduğunu sizler de göreceksiniz!
Oyunu daha basit hale getiren bu platformlar için sitemizden hizmet alabilirsiniz üstelik ücretsiz olarak sunulan farklı bloglardan destek almanız da mümkündür. Server popülerliğini arttırmak için de Facebook sayfaları açabilir ve insanları bu alanlara daha kolay çekebilirsiniz. Kurduğunuz platform sayesinde sayısız kullanıcıyı kendi alanınızda toplamak mümkündür ve böylece popüler serverlara sizler de ulaşabilirsiniz. Forum sitelerinde de yapacağınız tanıtımlar sayesinde kusursuz bir alan yaratabilir ve daha fazla kullanıcı ile iletişime geçerek kurduğunuz platformun daha tanınır hale gelmesini sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder